O nama
Glavne usluge Tim medicinske pedikure su tretmani njege ruku i stopala. Važno je naglasiti da koristimo sterilizator za instrumente kako bi uništili sve vrste mikroba. Tim medicinska pedikura svojim klijentima nudi različite tretmane od klasične medicinske pedikure do kompliciranijih medicinskih usluga kao što su izrade protetskog nadomjestka nokta i izgradnje VHO kopče. Iako u nazivu salona stoji riječ pedikura, usluge koje ovaj salon pruža ne odnose se samo na usluge njege stopala. Postoje i usluge njege ruku. Klasična manikura i spa manikura su neke od najčešćih usluga koje klijenti koriste u ovom salonu. Nadalje, postoje i usluge trajnog laka noktiju te masaže stopala.

Za one klijente kojima je uz zdravlje bitna i estetika, unutar salona mogu se kupiti proizvodi namijenjeni njezi i zaštiti stopala i ruku.

Misija Tim medicinske pedikure je osvijestiti i potaknuti klijente na redovnu njegu, kontrolu i brigu o zdravlju. Kombinacijom stručnosti i opuštene atmosfere stvoren je jedinstven koncept prepoznat od strane zadovoljnih klijenata.

Adresa Tim medicinske pedikure je Preradovićeva 23, a svim klijentima osiguran je parking za vrijeme trajanja tretmana.

Tim medicinska pedikura nudi mogućnost kupovine poklon bona. Naručiti se možete i putem rezervacijskog sustava web stranice Tim medicinske pedikure.

Rezerviraj termin
Copyright © 2013 CBO Media Grupa kontakt kako do nas galerija cjenik o nama početna